Korte lijnen & snelle communicatie
Projectbegeleiding A tot Z
Meedenkend vermogen
Meerdere vestigingen in NL

Milieukundig begeleider / veldwerker

Functie Omschrijving

Ben je pragmatisch en doe je graag buitenwerk? Communicatief ingesteld en passie voor bodem- en waterkwaliteit? Dan ben jij de milieukundig begeleider/veldwerker die wij zoeken!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Milieukundig Begeleider / Veldwerker Bodemonderzoek is geen dag hetzelfde. Je neemt grondmonsters, watermonsters en draagt zorg voor bodemsaneringen. Je houdt onder meer toezicht op de milieutechnische, milieuhygiënische en veiligheidskundige aspecten van een bodemsanering. Met je uitstekende analytische- en probleemoplossende vaardigheden ga je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van de toegewezen materialen en gereedschappen. Je rapporteert de werkzaamheden en maakt een overzichtelijk tekening van het uitgevoerde werk.

Wat bieden wij jou?

Buro Antares is een middelgroot adviesburo en onderdeel van een grotere groep die werkt aan (technische) oplossingen op het vlak van bodem, water en milieu. De lijnen zijn kort en we zijn zeer pragmatisch en van het aanpakken. Daarnaast hebben wij (interne) opleidingen door ontwikkeltrajecten. Er is tijd voor een borrel of uitje en we hebben een open bedrijfscultuur.

  • – Een gedegen inwerktraject en een fijne standplaats;
  • – Een passend salaris op basis van kennis en ervaring;
  • – Naast je 25 verlofdagen 8 extra ADV dagen per jaar;
  • – Standplaats Dordrecht of Doetinchem.
Functie Eisen

Functie-eisen:

  • – Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau binnen het vakgebied milieu, cultuur-, civiele techniek of gelijkwaardig en bij voorkeur meerdere jaren relevante werkervaring;
  • – Je bent erkend conform SIKB BRL 6000, protocollen 6001 en 6002
  • – Je bent bij voorkeur erkend conform SIKB BRL 2000, protocollen 2001, 2002 en/of  2003 en/of 2018 en/of erkend conform SIKB BRL 1000, protocol 1001;
  • – Je beschikt minimaal over het certificaat VCA-basis;
  • – Je hebt affiniteit met de aannemerij en een pragmatische en analytische en oplossingsgerichte instelling;
  • – Je bent in het bezit van rijbewijs BE.

Solliciteren:

Wil je werken bij een bedrijf waar inzet wordt gewaardeerd, neem dan contact op met Gerard Evers of Art Lobs via het emailadres: info@buroantares.nl of telefonisch via +31 (0)78 65 20 000.

Meer informatie of reacties

Reacties te richten aan: Buro Antares,Aventurijn 600, 3316 LB te Dordrecht